radio tomi predvajalnik

policija splosniPolicisti Policijske uprave Koper so v zadnjih 24ih urah intervenirali v 57 nujnih primerih in na številko 113 prejeli skupno 150 klicev. Obravnavali so 7 prometnih nesreč z materialno škodo in 1 z lažjimi poškodbami, zasegli so 2 vozili. S področja kriminalitete so obravnavali 1 vlom in 2 tatvini, zaradi kršitev javnega reda je bilo 8 intervencij.

V Prestranku so zasegli vozilo 43-letnemu vozniku, ki vozil brez veljavnega vozniškega dovoljenje. Sledi obdolžilni predlog.

Z delovišču pri Črnem Kalu je nekdo ukradel klešče kopača (klešče za prestavljanje večjih kamnov, znamke Volvo), vredne približno 12.000 evrov.

Ob 16.50 smo bili obveščeni, da je v Žusterni padel 64-letni voznik električnega skiroja. Pri zavijanju je namreč s prednjim kolesom trčil v robnik pločnik, pri padcu se je lažje poškodoval, sledi pa mu plačilni nalog zaradi vožnje preblizu desnemu robu.

Popoldan so v Dragonji zasegli osebni avto 70-letnemu vozniku, ki je vozil v času prepovedi vožnje. Sledi mu obdolžilni predlog.

Ilegalne migracije
Policisti so na območju Policijske uprave Koper v zadnjih 24-ih urah obravnavali 35 ilegalnih prehodov državne meje.

Anita Leskovec
predstavnica za odnose z javnostmi
Policijska uprava Koper

QR Code


Izdelava in prenova spletnih strani


Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran