radio tomi predvajalnik

policija splosniOb 10.10 smo bili obveščeni, da so na gradbišču za bencinskim servisom na Fernetičih poškodovali plinsko cev, zato je pričel uhajati plin v okolico. Okolico so takoj zavarovali policisti PP Sežana, PP Kozina in PPP Koper ob pomoči gasilcev ZGRS Sežana in redarjev medobčinskega redarstva. Zaprli so ceste ter iz bližnjega objekta evakuirali tam prisotne ljudi.

Gasilci so na kraju nemudoma zaprli ventile za plin, tako da je nevarnost, po prvih in neuradnih podatkih, minila že v dobre pol ure. Ob 11.17 uri je bil promet ponovno sproščen.

O vsem sta bili obveščeni tožilka ODT Koper in preiskovalna sodnica OS Koper. Na kraju je bil opravljen ogled kraja in zbrana so bila vsa potrebna obvestila, na podlagi katerih se preiskuje sum kaznivega dejanja Poškodovanje ali uničenje javnih naprav (po 2. odstavku 318. člena KZ-1). Če je dejanje storjeno iz malomarnosti, je zagrožena zaporna kazen do enega leta.

Anita Leskovec
predstavnica za odnose z javnostmi
Policijska uprava Koper

QR Code


Izdelava in prenova spletnih strani


Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran