radio tomi predvajalnik

policija splosniNa Operativno komunikacijski center Policijske uprave Celje smo v zadnjih 24. urah prejeli 286 klicev občanov. 81 klicev je bilo interventnih, dva nujna.

20 interventnih klicev je bilo s področja kriminalitete, eden s področja mejnih zadev in tujcev, 38 s področja prometne varnosti in 16 s področja javnega reda in miru.

S področja cestnega prometa poročamo o dveh prometnih nesrečah z lažjimi poškodbami udeleženih in petnajstih prometnih nesrečah z materialno škodo.

V Slovenj Gradcu smo zasegli osebno vozilo vozniku, ki je vozil v času izrečenega ukrepa začasnega odvzema vozniškega dovoljenja in pod vplivom alkohola.

Zaradi kršitev javnega reda in miru smo ukrepali sedemkrat.

V nadaljevanju poročamo o dogajanju s področja kriminalitete.

Na Prevaljah smo obravnavali poškodovanje cevi plinovoda. Do poškodovanja je prišlo pri opravljanju gradbenih del, ko je upravljavec delovnega stroja z žlico poškodoval cev plinovoda in je prišlo do uhajanja plina. Zaradi poškodovanja plinovoda je prišlo do izpada proizvodnje v več podjetjih v Mežiški dolini. V omenjenem primeru zbiramo obvestila v smeri suma storitve kaznivega dejanja poškodovanje ali uničenje javnih naprav.

Včeraj zjutraj smo bili obveščeni o vlomu v Lovski dom v Mlačah. Storilec je ukradel menjalni denar. Dodatno škodo je lastnikom povzročil s poškodovanjem dvojnih vrat in treh oken.

V Tratni pri Grobelnem smo obravnavali poskus vloma v stanovanjsko hišo. Dva moška sta v hišo poskušala vlomiti skozi vrata terase na zadnji strani hiše. Ko je lastnica slišala ropot in prišla v prostor, kamor sta vlamljala, sta pobegnila.

V Gorici pri Slivnici obravnavamo sum storitve kaznivega dejanja poškodovanje tuje stvari. Neznani storilec je v nenaseljeni stanovanjski hiši poškodoval vhodna vrata, dvoje notranjih vrat in dve okenski stekli.

Iz kolesarnice podjetja v Velenju je neznani storilec ukradel električni skiro znamke Velociptor Trevi Plus.

Okoli 16.30 ure smo v Cerovcu pri Šmarju pri Jelšah obravnavali požar. Zagorel je gospodarski objekt velik približno 20 x 12 metrov. Ogenj je objekt v celoti uničil. Zgorelo je več krme, ogenj je uničil tudi traktor in več traktorskih priključkov. Na srečo so uspeli iz hleva rešiti vso živino. Z ogledom kraja požara bomo nadaljevali danes.

Lepo, mirno in varno sredo želimo iz Policijske uprave Celje.

Milena Trbulin
predstavnica za odnose z javnostmi
Policijska uprava Celje

QR Code


Izdelava in prenova spletnih strani


Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran