radio tomi predvajalnik

(Čas branja: 1 - 2 min.)

policija splosniNa Vipavskem vlomili v stanovanjsko hišo
Danes, 8. decembra dopoldne, so policisti PP Ajdovščina obravnavali vlom v stanovanjsko hišo na območju naselja Podraga (občina Vipava). Po prvih podatkih je neznani storilec v času od nedelje 4. decembra do včerajšnjega popoldneva, na neznan način vlomil v stanovanjsko hišo in pregledal notranje prostore. Pri tem je našel in si prilastil gotovino in druge predmete (zlatnika in nakit). Okoliščine kaznivega dejanja Policija še preiskuje.

Obravnavani primer s področja prepovedanih drog
Danes, 8. decembra ob 12.40, so policisti na območju Nove Gorice starejšemu mladoletniku v postopku zasegli delce posušene zelene rastline, za katere so policisti posumili da gre za prepovedano drogo (konoplja). Zasežene rastlinske delce so policisti poslali v nadaljnjo analizo in če bo slednja potrdila, da gre v navedenem primeru za prepovedano drogo, bodo zoper mlajšega moškega zaradi kršitve določil Zakona o proizvodnji in prometu s prepovedanim drogami podali obdolžilni predlog na okrajno sodišče.

V prometni nesreči II. kategorije v Anhovem udeleženi dve vozili
Danes, 8. decembra ob 10.10, smo bili obveščeni o prometni nesreči II. kategorije na območju naselja Anhovo. Ugotovljeno je bilo, da se je prometna nesreča zgodila prejšnjega dne oz. včeraj, 7. decembra pozno zvečer na križišču na območju naselja Anhovo (pred mostom pred gospodarsko družbo), kjer je voznik avtomobila želel zaviti levo zaradi česar je bil tudi razvrščen v levi pas. Pri tem se je v zadnji del njegovega avtomobila zaletel drugi voznik osebnega avtomobila (povzročitelj). Prvi omenjeni voznik je kasneje zaradi bolečin poiskal zdravniško pomoč. Policisti PP Nova bodo zoper povzročitelja uvedli prekrškovni postopek zaradi kršitve prometne zakonodaje (neprilagojena hitrost).

Dean Božnik
predstavnik za odnose z javnostmi
Policijska uprava Nova Gorica

QR Code


Izdelava in prenova spletnih strani


Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran