radio tomi predvajalnik

(Čas branja: 1 - 2 min.)

policija splosniNa Operativno komunikacijski center Policijske uprave Celje smo v zadnjih 24. urah prejeli 235 klicev občanov. 50 klicev je bilo interventnih.

18 interventnih klicev je bilo s področja kriminalitete, 2 s področja mejnih zadev in tujcev, 27 s področja prometne varnosti in 9 s področja javnega reda in miru.

Prometna varnost
Iz Splošne bolnišnice Celje so nas včeraj obvestili, da je pri njih iskala pomoč voznica osebnega vozila, ki je bila okoli 8. ure zjutraj udeležena v prometni nesreči v križišču Čopove in Ljubljanske ulice v Celju, kjer sta trčili voznici dveh osebnih vozil. Do prometne nesreče je prišlo zaradi vožnje s prekratko varnostno razdaljo. Ena od voznic se je v trčenju lažje poškodovala.

Kriminaliteta
V Slovenj Gradcu smo včeraj obravnavali nesrečo pri delu. 48-letnemu delavcu se je pri popravilu strehe vdrla salonitna plošča in je padel okoli pet metrov globoko na kovinsko konstrukcijo. V omenjenem primeru zbiramo obvestila v smeri suma storitve kaznivega dejana ogrožanje varnosti pri delu po 201/2 čl. Kazenskega zakonika-1.

V Šmarju pri Jelšah smo obravnavali vlom v stanovanjsko hišo. Storilec je v hišo vlomil skozi pritlično okno, pred tem pa je poškodoval še balkonska vrata. Ukradel je zlatnino.

Iz gozda v Lokarjah, na območju Policijske postaje Šentjur, je neznani storilec ukradel 8 večjih smrek. Lastnik škodo ocenjuje na okoli 4.000 €.

Miren in varen konec tedna želimo iz Policijske uprave Celje.

Milena Trbulin
predstavnica za odnose z javnostmi
Policijska uprava Celje

QR Code


Izdelava in prenova spletnih strani


Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran