radio tomi predvajalnik

(Čas branja: 1 minuto)

policija splosniV preteklem dnevu smo policisti v Pomurju obravnavali dve prometni nesreči z materialno škodo, tri kazniva dejanja, štiri kršitve javnega reda in miru, požar in pet primerov povoženja divjadi.

Na področju kriminalitete smo obravnavali kaznivo dejanje uporaba ponarejenega negotovinskega plačilnega sredstva, tatvino in grožnjo.

Javni red in mir je bil kršen dvakrat na javnem kraju in dvakrat v zasebnih prostorih. Kršitelji so se ob intervenciji policistov pomirili in s kršitvami prenehali.

V Šalovcih, je zaradi pregretja kovinskega dimnika prišlo do požara na lesenem stropu priročne kuhinje. Požar so pogasili domači gasilci. V požaru je nastalo za 10.000 EVR škode.

V Stanjevcih je bil zaustavljen voznik osebnega avtomobila. Preizkus alkoholiziranosti je pri njem pokazal 0,93 miligrama na kilogram alkohola v krvi. Nadaljnja vožnja mu je bila prepovedana.

Pogostejše meritve hitrosti z radarjem bodo policisti opravljali na območju PP Murska Sobota.

Policijska uprava
Murska Sobota

QR Code


Izdelava in prenova spletnih strani


Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran