radio tomi predvajalnik

(Čas branja: 1 - 2 min.)

Gorenjski operativno komunikacijski center je na številko 113 v zadnjih 24 urah sprejel 45 klicev:

  • 11 s področja kriminalitete, od tega o enem vlomu v gostinski objekt in o eni tatvini;
  • 13 s področja prometne varnosti, od tega o dveh prometnih nesrečah z lahkimi telesnimi poškodbami in eni z materialno škodo;
  • sedem s področja javnega reda in miru na javnem kraju in
  • o dveh povoženih divjadih.

policija splosniKriminaliteta:
Na območju Kranja si je neznani storilec v gozdu protipravno prilastil okoli 7 m3 lesa. S tem je lastnika oškodoval za okoli 450 evrov.

Jeseniški policisti so danes ponoči obravnavali vlom v gostinski lokal. Neznani storilec je poškodoval steklo na vhodnih vratih, vstopil v notranjost in si protipravno prilastil več mesnih izdelkov in žgane pijače.

Policisti o obeh dejanjih zbirajo obvestila in bodo obveščali pristojno državno tožilstvo.

Na območju Bleda se je zgodila prometna nesreča z lahkimi telesnimi poškodbami, v kateri je voznica z osebnim avtomobilom zapeljala na nasprotno vozišče in čelno trčila v osebni avtomobil druge voznice. V slednjem vozilu sta bili tudi dve potnici. Vse udeleženke so potrebovale zdravniško pomoč. Policisti vodijo prekrškovni postopek.

Gorenjski prometniki so obravnavali prometno nesrečo s telesnimi poškodbami peške. Na semaforiziranem križišču je voznica z osebnim avtomobilom zavijala levo in spregledala peško, ki je prečkala cesto čez prehod za pešce. Voznici je preizkus alkoholiziranosti pokazal rezultat (0,30 mg/l). Sledi prekrškovni postopek.

Radovljiški policisti so obravnavali voznika, ki je med vzvratno vožnjo trčil v semafor in s tem povzročil prometno nesrečo. Voznik je to dejanje storil pod vplivom alkohola (0,33 mg/l). Za njega vodijo prekrškovni postopek.

Kranjski policisti so zaradi vožnje brez vozniškega dovoljenja, vozniku zasegli tovorni avtomobil. Zoper voznika bodo podali obdolžilni predlog na pristojno okrajno sodišče.

Dogodki:
Divjad je bila povožena na območju Kranja in Tržiča.

Roland Brajič
predstavnik za odnose z javnostmi
Policijska uprava Kranj

QR Code


Izdelava in prenova spletnih strani


Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran