radio tomi predvajalnik

(Čas branja: 1 - 2 min.)

policija splosniNa Operativno komunikacijski center Policijske uprave Celje smo v zadnjih 24. urah prejeli 210 klicev občanov. 64 klicev je bilo interventnih.

18 interventnih klicev je bilo s področja kriminalitete, 7 s področja mejnih zadev in tujcev, 21 s področja prometne varnosti in 17 s področja javnega reda in miru.

Prometna varnost
Včeraj smo obravnavali devet prometnih nesreč z materialno škodo.

Javni red in mir
Zaradi kršitev javnega reda in miru smo ukrepali šestkrat.

Kriminaliteta
Na območju policijskih postaj Rogaška Slatina in Celje smo obravnavali suma storitve kaznivega dejanja nasilje v družini. Dvema osumljenima smo izrekli ukrepa prepovedi približevanja, sledi še kazenska ovadba.

V Založah, na območju Policijske postaje Žalec, smo včeraj obravnavali nesrečo pri delu. Pri podiranju dreves v gozdu se je huje poškodoval 56-letni moški.

V Vojniku smo včeraj obravnavali roparsko tatvino. Skupina neznancev je pristopila do dveh mladoletnikov in ju napadla ter od njiju zahtevala denar. Ko so dobili denar so odšli. Oba mladoletnika sta zaradi poškodb poiskala zdravniško pomoč. Z zbiranjem obvestil nadaljujemo.

Z osebnega vozila, parkiranega na Tomšičevi ulici v Slovenj Gradcu, je neznani storilec ukradel vse štiri pnevmatike s platišči.

Nezakonit prehod državne meje
V Rogatcu smo izsledili štiri državljane Sirije, ki so nezakonito vstopili v Slovenijo. Vsi štirje so zaprosili za azil.

Lepo, mirno in varno sredo želimo iz Policijske uprave Celje.

Milena Trbulin
predstavnica za odnose z javnostmi
Policijska uprava Celje

QR Code


Izdelava in prenova spletnih strani


Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran