radio tomi predvajalnik

(Čas branja: 1 - 2 min.)

policija splosniNa Operativno komunikacijski center Policijske uprave Celje smo v zadnjih 24. urah prejeli 241 klicev občanov. 64 klicev je bilo interventnih.

11 interventnih klicev je bilo s področja kriminalitete, 2 s področja mejnih zadev in tujcev, 29 s področja prometne varnosti in 21 s področja javnega reda in miru.

Prometna varnost
Včeraj smo obravnavali eno prometno nesrečo z lažjimi poškodbami udeleženih in šestnajst prometnih nesreč z materialno škodo.

Prometno nesrečo z lažjimi poškodbami smo okoli pol dvanajstih obravnavali na Celjski cesti v Slovenj Gradcu, kjer sta zaradi izsiljevanja prednosti enega od voznikov trčili dve osebni vozili. V trčenju se je lažje poškodoval eden od voznikov.

V Rogaški Slatini smo v večernih urah obravnavali voznika osebnega vozila, ki je imel v krvi nekaj manj kot dve promili in pol alkohola. Voznika smo pridržali do streznitve, sledi obdolžilni predlog.

Javni red in mir
Zaradi kršitev javnega reda in miru smo ukrepali osemkrat.

V Mozirju smo v večernih urah obravnavali kršitelja, ki je pod vplivom alkohola nadlegoval zaposleno in goste gostinskega lokala. Ker ni upošteval ukazov policistov, da se pomiri in preneha s kršitvijo, smo ga pridržali do streznitve.

Kriminaliteta
V Slovenj Gradcu smo obravnavali nesrečo pri delu, kjer se je hudo poškodoval 22-letni delavec, ki je med opravljanjem del padel s strehe, z višine okoli osmih metrov.

V Črni na Koroškem smo obravnavali nesrečo na smučišču, kjer je padla 75-letna smučarka in se hudo poškodovala.

Na območju policijskih postaj Rogaška Slatina in Laško smo obravnavali suma storitve kaznivega dejanja nasilje v družini. Nasilnežema smo izrekli ukrepa prepovedi približevanja, sledi še kazenska ovadba.

Miren in varen četrtek želimo iz Policijske uprave Celje.

Milena Trbulin
predstavnica za odnose z javnostmi
Policijska uprava Celje

QR Code


Izdelava in prenova spletnih strani


Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran