radio tomi predvajalnik

(Čas branja: 1 minuto)

V zadnjih mesecih smo v Celju večkrat zaznali voznika cross motorja, ki je v času prometne konice, predvsem po Ljubljanski ulici, ostalim voznikom povzročal precej preglavic.

V času ko je bilo na Ljubljanski in na okoliških ulicah največ dijakov in dijakinj se je pred njimi postavljal z nevarno vožnjo. Vozil je po zadnjem kolesu, brez čelade, ni upošteval prometne signalizacije, v križiščih ni upošteval prednosti, vozil je po površinah, ki niso namenjene tej vrsti vozila, skratka bil je nevaren sebi in okolici ter zaradi prekomernega hrupa moteč tudi za stanovalce.

V petek, okoli poldneva, smo ga znova zaznali na Ljubljanski ulici v Celju. Tudi tokrat je vozil po zadnjem kolesu in preko polne črte prehiteval kolono vozil ter ogrožal sebe in druge. V trenutku, ko je parkiral sta ga presenetila policista v civilu. Preizkus z alkotestom je pokazal, da je vozil pod vplivom alkohola, brez vozniškega dovoljenja, z motorja pa je snel tudi registrske tablice.

Zaradi vožnje brez vozniškega dovoljenja smo mu motor zasegli.

Ker je mladoleten smo na Okrajno sodišče v Celju poslali obdolžilni predlog s pozivom sodišču, da se mu motor ne vrne.

zaseg cross motorja celje

Milena Trbulin
predstavnica za odnose z javnostmi
Policijska uprava Celje

QR Code


Izdelava in prenova spletnih strani


Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran