radio tomi predvajalnik

(Čas branja: 1 - 2 min.)

policija splosniV delovni nesreči na gradbišču ceste poškodovan 43-letni delavec
Danes, 24. marca ob 12.53, smo bili obveščeni, da se je med delom na gradbišču ceste med naseljem Bilje in Bukovico poškodoval 43–letni delavec, državljan Kosova (poškodba nog). Poškodovanca so kasneje zdravniško pomoč nudili v šempetrski bolnišnici. Glede na prve ugotovitve so policisti PP Nova Gorica tujo krivdo izključili in nadaljujejo z dodatnim zbiranjem obvestili, da bi ugotovili vse okoliščine delovne nezgode.

Obravnavani primer s področja prepovedanih drog na Idrijskem
Policisti PP Idrija so včeraj, 23. marca v večernih urah, v Idriji 30–letnemu moškemu v postopku zasegli manjšo PVC vrečko z vsebino posušenih rastlinskih delcev zeleno rjave barve zaradi suma, da gre za prepovedano drogo (konoplja). Zasežene rastlinske delce so policisti poslali v nadaljnjo analizo in če bo slednja potrdila, da gre za prepovedano drogo, bodo zoper uvedli prekrškovni postopek zaradi kršitve določb Zakona o proizvodnji in prometu s prepovedanimi drogami.

Ugriz psa na Tolminskem
Danes, 24. marca ob 12.27, smo obravnavali ugriz psa na območju naselja Kneža v občini Tolmin, kjer je pes v roko ugriznil 41–letno žensko in jo poškodoval. S strani pristojne službe so bili na kraj poslani tamkajšnji reševalci. O ugrizu psa so policisti obvestili tudi pristojno veterinarsko inšpekcijsko službo. Tolminski policisti bodo v zvezi z obravnavanim primerom zoper lastnika psa uvedli prekrškovni postopek zaradi kršitve določil Zakona o varstvu živali.

Dean Božnik
predstavnik za odnose z javnostmi
Policijska uprava Nova Gorica

QR Code


Izdelava in prenova spletnih strani


Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran