radio tomi predvajalnik

(Čas branja: 1 - 2 min.)

Gorenjski operativno komunikacijski center je na številko 113 v zadnjih 24 urah sprejel 91 klicev. Za posredovanje v interventnih dogodkih jih je bilo 27:

  • trije s področja kriminalitete;
  • osem s področja prometne varnosti, od tega o prometni nesreči s telesnim poškodbami in o prometni nesreči z materialno škodo;
  • devet s področja javnega reda in miru, od tega trije o kršitvah na javnem kraju in eden o kršitvi v zasebnem prostoru;
  • trije o dogodkih, od tega o nesreči s padalom.

policija splosniPrometna nesreča s telesnimi poškodbami:
Tržiški policisti so včeraj okoli 18.30 obravnavali 50-letno voznico, ki je vozila iz smeri Brezij proti Tržiču. V levem ovinku je zapeljala na nasprotno smerno vozišče in z avtomobilom trčila v avtomobil druge voznice, ki je pravilno pripeljala iz nasprotne smeri. Za to voznico je v isti smeri vozil 34-letni voznik in zaradi prekratke varnostne razdalje, z avtomobilom trčil v njen avtomobil. Obe voznici sta bili z reševalnim vozilom prepeljani v zdravstveno ustanovo. Po podatkih s katerimi razpolagamo, je ena lahko telesno poškodovana. Za 50-letno voznico in 34-letnega voznika policisti vodijo prekrškovni postopek.

Prometna nesreča z materialno škodo:
Kranjski policisti so včeraj okoli 12.25 obravnavali 35-letnega voznika, ki je v semaforiziranem križišču Ceste Staneta Žagarja in Ceste Jake Platiše v Kranju, zapeljal v rdečo luč in izsilil prednost drugemu vozniku ter z avtomobilom trčil v njegov avtomobil. Za voznika vodijo prekrškovni postopek.

Nesreča s padalom
Radovljiški policisti so bili včeraj okoli 13.20 obveščeni, da je na območju Svetega Petra, nad naseljem Begunje na Gorenjskem, zasilno pristal jadralni padalec. Poletel je z vzletišča Sveti Peter in med letenjem mu je sunek vetra zaprl padalo, začel je izgubljati višino in pristal v krošnjah dreves. Na kraju so posredovali gorski reševalci, ki so nepoškodovanega 48-letnega jadralnega padalca, spravili z drevesa. Policisti so na kraju zbrali vsa obvestila in o dogodku obvestili preiskovalca letalskih nesreč. Dogodek so ustrezno dokumentirali.

Roland Brajič
predstavnik za odnose z javnostmi
Policijska uprava Kranj

QR Code


Izdelava in prenova spletnih strani


Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran