radio tomi predvajalnik

(Čas branja: 2 - 3 min.)

policija splosniNa Operativno komunikacijski center Policijske uprave Celje smo v zadnjih treh dneh prejeli 675 klicev občanov. 191 klicev je bilo interventnih, 4 nujni.

53 interventnih klicev je bilo s področja kriminalitete, 13 s področja mejnih zadev in tujcev, 82 s področja prometne varnosti in 51 s področja javnega reda in miru.

Prometna varnost
V zadnjih treh dneh smo obravnavali eno prometno nesrečo z lažjimi poškodbami in 35 prometnih nesreč z materialno škodo.

Javni red in mir
Zaradi kršitev javnega reda in miru smo ukrepali šestnajstkrat.

Kriminaliteta
Iz kolesarnice stanovanjskega bloka na Drapšinovi ulici v Celju je neznani storilec ukradel štiri kolesa. Lastniki skupno škodo ocenjujejo na dobrih 2.000 €.

Tatvino kolesa smo obravnavali tudi v Velenju. Storilec ga je ukradel izpod nadstreška ob stanovanjski hiši na Partizanski ulici.

Na Singenski ulici v Celju je neznanec z osebnega vozila znamke Škoda ukradel katalizator.

Izpred nakupovalnega centra v Celju je neznani storilec ukradel e-skiro.

V petek smo v gozdu na šentjurskem območju obravnavali nesrečo pri delu. Na 69-letno žensko, ki je pomagala možu pri podiranju drevja v gozdu, je padlo večje drevo in jo hudo poškodovalo.

Na Rifniku smo v petek popoldne obravnavali nesrečo traktorista. 50-letnemu traktoristu se je med vožnjo po strmini prevrnila prikolica, posledično se je prevrnil še traktor. Traktorist se je v nesreči hudo poškodoval.

Na območju Svetega Florjana je neznani storilec poškodoval šest silažnih bal.

V soboto zjutraj smo bili obveščeni, da je neznani storilec na osebnem vozilu, parkiranem na Robovi ulici v Celju, prerezal pnevmatiko.

Na Trubarjevi ulici v Celju smo obravnavali vlom v klet stanovanjskega bloka. Storilec je ukradel e-skiro in ribiško opremo.

V Olimju je neznanec izpod nadstreška ob stanovanjski hiši ukradel dva mopeda znamke Tomos APN 6 in Tomos Flexer.

V Šoštanju smo obravnavali vlom v stanovanjsko hišo. Storilec je ukradel gotovino.

Vlom v stanovanjsko hišo smo obravnavali tudi na območju Dravograda. V tem primeru ni storilec ničesar ukradel.

Na Proseniškem smo včeraj obravnavali vlom v osebno vozilo. Storilec je iz predala ukradel kuverto z gotovino.

Danes ponoči smo v podjetju v Štorah obravnavali nesrečo pri delu. Pri čiščenju peči za taljenje kovin se je poškodoval 46-letni delavec, ki mu je spodrsnilo in je padel z višine približno štirih metrov.

Nezakonite migracije
V Celju smo v petek izsledili štiri državljane Afganistana, ki so nezakonito vstopili v Slovenijo. Vsi so zaprosili za mednarodno zaščito.

Uspešen začetek novega delovnega tedna želimo iz Policijske uprave Celje.

Milena Trbulin
predstavnica za odnose z javnostmi
Policijska uprava Celje

QR Code


Izdelava in prenova spletnih strani


Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran