radio tomi predvajalnik

(Čas branja: 1 minuto)

policija splosniV preteklem dnevu smo policisti v Pomurju obravnavali tri prometne nesreče, v katerih se je kolesar lažje telesno poškodoval, deset kaznivih dejanj, štiri kršitve javnega reda in miru, dve poškodbi vozil na parkirišču ter en primer povoženja divjadi. Na območju policijske postaje Gornji Petrovci je bilo v jutranjih urah prijetih sedem tujcev, ki niso izpolnjevali pogojev za vstop v Republiko Slovenijo, malo po polnoči pa so policisti PP Lendava na avtocesti zaustavili tujega državljana, ki je v vozilu prevažal štiri ilegalne migrante.

S področja kriminalitete sta bila zasežena dva ponarejena bankovca v vrednosti 100 evrov, obravnavana je bila grožnja, nasilje v družini, več tatvin ter dve povzročitvi lahke telesne poškodbe.

Javni red in mir je bil kršen trikrat v zasebnem prostoru in enkrat na javnem kraju. Zoper kršitelja, ki se ob intervenciji policistov ni pomiril, je bilo odrejeno pridržanje.

Pogostejše meritve hitrosti bodo danes na območju policijske postaje Murska Sobota.

Policijska uprava
Murska Sobota

QR Code


Izdelava in prenova spletnih strani


Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran