radio tomi predvajalnik

(Čas branja: 1 - 2 min.)

policija splosniPolicisti Policijske uprave Koper so v zadnjih 24ih urah intervenirali v 55 nujnih primerih in na številko 113 prejeli skupno 107 klicev. Obravnavali so 17 prometnih nesreč z materialno škodo, s področja kriminalitete so obravnavali 4 tatvine, zaradi kršitev javnega reda je bilo 6 intervencij.

Policisti so na območju Policijske uprave Koper v zadnjih 24ih urah obravnavali 12 nezakonitih prehodov državne meje.

Popoldan smo bili obveščeni o nasilništvu v Kopru. Delavci so prišli v spor z drugo skupino delavcev, ki so jih napadli, 21-letnika pa tudi poškodovali. Policisti zbirajo obvestila zaradi suma storitve kaznivega dejanja nasilništva.

Pred trafiko na Pristaniški ulici v Kopru je popoldan mimoidočim grozil moški. Policisti so ugotovili identiteto 43-letnika, ki je nadlegoval in žalili tudi prodajalko. Po prihodu policistov na kraj se ni umiril, zato so mu odredili pridržanje in mu izdali plačilni nalog za več kršitev.

Ob 17.30 si v Ilirski Bistrici ustavili 39-letnega voznika osebnega avtomobila, pri katerem je bil hitri test za droge pozitiven na opiate. Odrejen je bil strokovni pregled, sledi obdolžilni predlog.

Ob 21.30 smo prejeli obvestilo občana, da voznik avtomobila hrvaške registracije po Jelšanah vozi zelo objestno. Policisti so vozilo izsledili, ustavljeno in delno v obcestnem jarku. Vozniku, 44-letnemu državljanu Hrvaške, so odredili preizkus alkoholiziranosti, ki je pokazal rezultat 0,97 mg/l. Sledi obdolžilni predlog.

Ob 0.30 pa je 44-letnemu vozniku osebnega avtomobila odrejen preizkus alkoholiziranosti pokazal rezultat 0,78 mg/l. Sledi obdolžilni predlog.

Anita Leskovec
predstavnica za odnose z javnostmi
Policijska uprava Koper

QR Code


Izdelava in prenova spletnih strani


Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran