radio tomi predvajalnik

(Čas branja: 1 minuto)

policija splosniV preteklem dnevu smo v Pomurju obravnavali pet prometnih nesreč. V treh so se tri osebe lahko telesno poškodovale. Obravnavali smo pet kaznivih dejanj, šest kršitev javnega reda in miru ter pet primerov povoženja divjadi.

Ob 19.40 je prišlo do prometne nesreče na pomurski avtocesti, med priključkoma Sveti Jurij in Vučja vas, v smeri Murske Sobote. Ugotovljeno je bilo, da je nesrečo povzročil tuj državljan, ki je zaradi neprilagojene hitrosti in vinjenosti z osebnim avtomobilom trčil v zaščitno ograjo. Zaradi lažjih poškodb se zdravi v soboški bolnišnici.

Na področju kriminalitete je bila v Gornjih Petrovcih obravnavana lahka telesna poškodba, v Ljutomeru poškodovanje tuje stvari in tatvina akumulatorja, v Lendavi pa je bil zasežen ponarejen bankovec za 200 evrov.

Javni red in mir je bil kršen petkrat na javnem kraju in enkrat v zasebnem prostoru. Kršitelji so se ob intervenciji policistov pomirili in s kršitvijo prenehali.

Meritve hitrosti bodo policisti danes pogosteje opravljali na območju PP Lendava.

Policijska uprava
Murska Sobota

QR Code


Izdelava in prenova spletnih strani


Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran