radio tomi predvajalnik

(Čas branja: 1 minuto)

pozarMariborski kriminalisti in policisti so zaključili z ogledom kraja požara na območju Policijske postaje Lenart, o katerem smo vas že obvestili. Ugotovljeno je bilo, da je najverjetnejši vzrok požara napaka na električni napeljavi. Požar je nastal v kopalnici stanovanjske hiše in se je razširil na ostale prostore. Kriminalisti so tujo krivdo izključili. V stanovanjski hiši je živela ena starejša oseba, ki je izgubila življenje, po vsej verjetnosti zaradi zadušitve. Točen vzrok smrti bo ugotovljen z opravljeno sanitarno obdukcijo, ki jo je na kraju odredil zdravnik - mrtvooglednik.

Požar so pogasili gasilci Prostovoljnega gasilskega društva Benedikt in Sv. Trojica. S požarom je nastala gmotna škoda, ki po nestrokovni oceni znaša približno 50.000,00 evrov.

Kriminalisti in policisti nadaljujejo z zbiranjem obvestil in bodo o tem obvestili pristojno državno tožilstvo.

Matej Harb
višji samostojni policijski inšpektor III
Policijska uprava Maribor

QR Code


Izdelava in prenova spletnih strani


Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran