radio tomi predvajalnik

(Čas branja: 1 - 2 min.)

policija splosniNa Operativno komunikacijski center Policijske uprave Celje smo v zadnjih 24. urah prejeli 231 klicev občanov. 59 klicev je bilo interventnih, trije nujni.

20 interventnih klicev je bilo s področja kriminalitete, eden s področja mejnih zadev in tujcev, 24 s področja prometne varnosti in 14 s področja javnega reda in miru.

Prometna varnost
Včeraj, okoli 14.30 ure, smo bili obveščeni o prometni nesreči v Šmartnem ob Paki, v kateri se je huje poškodoval motorist. Do prometne nesreče je prišlo zaradi nepravilnega prehitevanja 51-letnega motorista, ki je trčil v osebno vozilo. Motorist se je v trčenju huje poškodoval. Zaradi povzročitve prometne nesreče smo mu izdali plačilni nalog.

Poziv vozniku
Danes, okoli 6. 15 ure, je v Letušu, v bližini bencinskega servisa, prišlo do prometne nesreče. Voznik osebnega vozila Ford Focus, ki se je umikal neznanemu vozniku osebnega vozila najverjetneje znamke Seat Altea, sive barve, je zapeljal z vozišča in trčil v obcestni stebriček. Neznanega voznika pozivamo, da zaradi razjasnitve okoliščin prometne nesreče, pokliče na Postajo prometne policije Celje (03) 57 27 800 ali na interventno številko 113.

Na Drofenikovi ulici v Šentjurju je neznani storilec vlomil v devet tovornih vozil. Iz enega vozila je ukradel plačilno kartico, na vseh vozilih je škodo povzročil z vlamljanjem.

Vloma v tovorni vozili smo obravnavali tudi v Vojniku in Celju. Iz tovornega vozila parkiranega v Vojniku je neznani storilec ukradel bančno in več drugih kartic. V nadaljevanju je na bankomatih opravil več dvigov gotovine. Iz tovornega vozila parkiranega v Celju je ukradel udarno kladivo, kotni brusilnik in sesalec.

Na Polzeli smo obravnavali vlom v delavnico. Storilec je ukradel več električnega orodja.

Včeraj, okoli 12.30 ure, smo bili obveščeni, da je v Šmartnem ob Paki zagorel pomožni objekt ob stanovanjski hiši. Ogenj je objekt v celoti uničil. Ogenj je poškodoval tudi del fasade stanovanjske hiše in par oken. Po prvih podatkih je zagorelo zaradi napake na električni napeljavi.

Na Vrunčevi ulici v Celju smo obravnavali vlom v stanovanjsko hišo. Storilec je ukradel več zlatnine.

Miren in varen torek želimo iz Policijske uprave Celje.

Milena Trbulin
predstavnica za odnose z javnostmi
Policijska uprava Celje

QR Code


Izdelava in prenova spletnih strani


Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran