radio tomi predvajalnik

(Čas branja: 1 - 2 min.)

policija splosniKriminalisti Sektorja kriminalistične policije PU Celje in policisti Postaje prometne policije Celje so prejšnji teden obravnavali sume storitve kaznivih dejanj nevarna vožnja v cestnem prometu po členu 324/I-3 KZ-1, preprečitev uradnega dejanja ali maščevanje uradni osebi po členu 299/I, II in III KZ-1 ter poškodovanje tuje stvari po členu 220/I KZ-1.

Storitve kaznivih dejanj je osumljen 25-letnik z območja Šentjurja.

Osumljeni je z neregistriranim vozilom, na katerem je imel nameščeni ukradeni registrski tablici, objestno vozil po območju Celja in Slovenskih Konjic.

V Slovenskih Konjicah je povzročil prometno nesrečo. Med prehitevanjem v križišču je namreč trčil v osebno vozilo občanke, ki je pravilno vozila.

V Stranicah je obvozil policijsko blokado in pokušal povoziti policistko, ki je izvajala uradno nalogo. Poškodoval je tudi policijsko vozilo. Z nevarno vožnjo je nadaljeval po avtocesti, do izvoza Celje vzhod, kjer smo ga uspeli ustavili, pri čemer je trčil še v eno službeno vozilo in lažje poškodoval policistko in policista.

25-letniku, ki smo ga zaradi nevarne vožnje večkrat obravnavali tudi že v preteklosti, smo odvzeli prostost in ga pridržali. v času pridržanja je z brcami poškodoval še vrata intervencijskega vozila policije.

25-letnika smo v nadaljevanju privedli k preiskovalnemu sodniku, ki mu je odredil pripor.

Milena Trbulin
predstavnica za odnose z javnostmi
Policijska uprava Celje

QR Code


Izdelava in prenova spletnih strani


Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran