radio tomi predvajalnik

(Čas branja: 1 - 2 min.)

Gorenjski operativno komunikacijski center je na številko 113 v zadnjih 24 urah sprejel 63 klicev. Za posredovanje v interventnih dogodkih jih je bilo 29:

  • trije s področja kriminalitete;
  • 11 s področja prometne varnosti, od tega o treh prometnih nesrečah z materialno škodo;
  • pet s področja javnega reda in miru, od tega o kršitvi na javnem kraju in o kršitvi v zasebnem prostoru;
  • šest o dogodkih, od tega o požaru in o povoženi divjadi.

policija splosniPrometna nesreča z materialno škodo:
Škofjeloški policisti so nekaj pred 16. uro obravnavali 45-letnega voznika, ki je zaradi prekratke varnostne razdalje z avtomobilom trčil v avtomobil voznice pred njim, ki je ustavila pred križiščem pri rdeči luči. Za voznika policisti vodijo prekrškovni postopek.

Požar:
Kranjskogorski policisti so bili včeraj okoli 9. ure obveščeni v požaru v enem izmed turistično poslovnih objektov. Zagorelo je v kletni etaži. Požar so pogasili gasilci. Nihče ni bil telesno poškodovan. Objekt je bil za goste še zaprt. V njem so bili samo zaposleni, ki so po vklopu požarnega alarma, objekt zapustili. Policisti so kraj zavarovali, opravili ogled in zbirajo obvestila o okoliščinah požara v smeri kaznivega dejanja zoper splošno varnost ljudi in premoženja in bodo obveščali pristojno državno tožilstvo.

Roland Brajič
predstavnik za odnose z javnostmi
Policijska uprava Kranj

QR Code


Izdelava in prenova spletnih strani


Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran