radio tomi predvajalnik

(Čas branja: 1 - 2 min.)

policija splosniV prometni nesreči I. kategorije v Dombravi udeležen mlajši voznik
Danes, 13. aprila ob 7.25, smo bili obveščeni o prometni nesreči I. kategorije v naselju Dombrava (občina Renče – Vogrsko), kjer je voznik v križišču zavijal desno in pri tem zaradi neprilagojene hitrosti z vozilom trčil v robnik pločnika na nasprotni strani smernega vozišča in tam z avtomobilom tudi obstal. Povzročitelju nesreče je bil izdan plačilni nalog (neprilagojena hitrost, kršitev določil 45. člena ZPrCP).

Tatvina prodajnih izdelkov
Včeraj, 12. aprila v zgodnjih večernih urah, smo bili obveščeni o tatvini prodajnih izdelkov v trgovini večjega trgovskega centra na Goriškem. Ugotovljeno je bilo, da je 19-letna ženska, državljanka Italije, iz trgovine odnesla prodajne izdelke v vrednosti 60 evrov ne da bi pred tem poravnala račun na blagajni. Kljub temu ni prišla daleč, saj jo je že ob izhodu trgovine zadržal tamkajšnji varnostnik in poklical policiste. S strani odgovorne osebe pravne osebe je bil podan predlog za pregon navedenega kaznivega dejanja, zato jo bodo novogoriški policisti kazensko ovadili na Okrožno državno tožilstvo v Novi Gorici.

Povoženje divjadi
Danes, 13. aprila ob 3.37, v nočnem času, smo bili obveščeni o povoženju divjadi na območju Vipave, kjer je voznik tovornega vozila povozil divjad. Po trku z omenjeno divjadjo je na vozilu nastala majhna poškodba. Ker so bili izpolnjeni vsi zakonski pogoji so policisti PPP Nova Gorica odstopili od ogleda kraja prometne nesreče oz. od ugotavljanja dejstev in zbiranja dokazov potrebnih za odločitev o prekršku.

Dean Božnik
predstavnik za odnose z javnostmi
Policijska uprava Nova Gorica

QR Code


Izdelava in prenova spletnih strani


Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran