radio tomi predvajalnik

(Čas branja: 1 - 2 min.)

policija splosniNa Operativno komunikacijski center Policijske uprave Celje smo v zadnjih 24. urah prejeli 238 klicev občanov. 59 klicev je bilo interventnih.

29 interventnih klicev je bilo s področja kriminalitete, trije s področja mejnih zadev in tujcev, 24 s področja prometne varnosti in 8 s področja javnega reda in miru.

Prometna varnost
S področja cestnega prometa poročamo o treh prometnih nesrečah z lažjimi poškodbami in osmih prometnih nesrečah z materialno škodo.

Nekaj pred polnočjo smo v Velenju obravnavali voznika osebnega vozila, ki je imel skoraj tri promile alkohola v krvi. Voznika smo pridržali do streznitve, sledi obdolžilni predlog.

Javni red in mir
Zaradi kršitev javnega reda in miru smo ukrepali trikrat.

Kriminaliteta
V Lesičnem smo včeraj obravnavali vlom v stanovanjsko hišo. Storilec, ki je v hišo vlomil skozi kletno okno, je ukradel gotovino.

Na Ponikvi smo obravnavali tatvino. Neznani storilec je z delovišča ukradel za okoli 500 € gradbenega materiala, iz rezervoarjev šestih delovnih strojev in tovornih vozil pa za okoli 1.300 € goriva.

Tatvino okoli 150 litrov nafte smo včeraj obravnavali tudi v Velenju. Storilec jo je ukradel iz rezervoarjev tovornega vozila in delovnega stroja, ki sta bila parkirana na delovišču.

Pri izvajanju gradbenih del na Lipi v Štorah so včeraj dopoldne naleteli na starejši eksplozivni telesi, ki izvirata iz druge svetovne vojne. Za čas poteka odstranitve eksplozivnih teles smo v sodelovanju z gasilci preventivno evakuirali obiskovalce in zaposlene iz bližnje trgovine.

Na osebnem vozilu, parkiranem na Kardeljevem trgu v Velenju, je neznanec z ostrim predmetom poškodoval vrata in pokrov motorja. Lastnik škodo ocenjuje na 1.000 €.

Na Škapinovi ulici v Celju je neznani storilec vlomil v kombinirano vozilo in ukradel udarno kladivo, kotni brusilnik in nekaj drugega orodja. Lastnik škodo ocenjuje na okoli 1.600 €.

Miren in varen konec tedna želimo iz Policijske uprave Celje.

Milena Trbulin
predstavnica za odnose z javnostmi
Policijska uprava Celje

QR Code


Izdelava in prenova spletnih strani


Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran