radio tomi predvajalnik

(Čas branja: 1 minuto)

Na Koroškem smo v preteklih dneh opravili hišno preiskavo pri moškem, ki smo ga pred tem obravnavali zaradi suma storitve kaznivega dejanja nasilje v družini in mu izrekli tudi ukrep prepovedi približevanja.

Pri hišni preiskavi smo našli in zasegli več kot 800 nabojev za različne vrste orožja, nekaj manj kot 500 cm vžigalne vrvice, okoli 260 g smodnika, več kot 30 različnih pirotehničnih izdelkov katerih glavni učinek je pok in je njihova uporaba v Sloveniji prepovedana. Prav tako smo mu zasegli tudi manjšo količino prepovedane droge, najverjetneje kokaina.

zaseg koroska 1

zaseg koroska 2

zaseg koroska 3

zaseg koroska 4

zaseg koroska 5

zaseg koroska 6

Osumljenega bomo poleg kazenske ovadbe zaradi suma storitve kaznivega dejanja nasilje v družini, ovadili še zaradi suma storitve kaznivega dejanja nedovoljena proizvodnja in promet orožja in eksploziva. Sledita še prekrškovna postopka zaradi posesti prepovedanih pirotehničnih izdelkov in prepovedane droge.

Milena Trbulin
predstavnica za odnose z javnostmi
Policijska uprava Celje

QR Code


Izdelava in prenova spletnih strani


Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran