radio tomi predvajalnik

(Čas branja: 1 - 2 min.)

policija splosniNa Operativno komunikacijski center Policijske uprave Celje smo v zadnjih treh dneh prejeli 723 klicev občanov. 228 klicev je bilo interventnih, štirje nujni.

74 interventnih klicev je bilo s področja kriminalitete, 17 s področja mejnih zadev in tujcev, 103 s področja prometne varnosti in 56 s področja javnega reda in miru.

Prometna varnost
S področja cestnega prometa poročamo o treh prometnih nesrečah z lažjimi poškodbami in osemintridesetih prometnih nesrečah z materialno škodo.

Javni red in mir
Zaradi kršitev javnega reda in miru smo ukrepali petnajstkrat.

Kriminaliteta
V petek smo v Slovenj Gradcu obravnavali vlome v tri prodajne avtomate. Storilec je iz vseh treh ukradel gotovino. S tatvino gotovine in poškodovanjem avtomatov je lastnikom povzročil za 4.600 € škode.

V Šmartnem ob Paki smo obravnavali vlom v vrtno uto. Storilec je ukradel več ročnega orodja in starejše kolo.

V Celju smo v soboto obravnavali tatvino. Dva mlajša moška sta vstopila v trgovino na Stanetovi ulici. Eden od njiju je zamotil prodajalko, drugi je medtem iz pisarne ukradel gotovino.

V Prožinski vasi je neznani storilec vlomil v dve stanovanjski hiši. Iz ene je ukradel gotovino, lastniki druge hiše ničesar ne pogrešajo.

Sinoči smo bili obveščeni, da je neznani storilec iz vrtne lope v Velenju ukradel dve kolesi z motorjem in sicer Piaggio Typhoon 50 in Tomos T12 Colibri. Slednjega so v nadaljevanju našli v bližnjem gozdu.

Nedovoljen prehod državne meje
Na Lopati smo med vikendom izsledili pet državljanov Sirije. Vseh pet smo po opravljenih postopkih odpeljali v azilni dom.

Uspešen začetek novega delovnega tedna želimo iz Policijske uprave Celje.

Milena Trbulin
predstavnica za odnose z javnostmi
Policijska uprava Celje

QR Code


Izdelava in prenova spletnih strani


Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran