radio tomi predvajalnik

(Čas branja: 1 minuto)

policija nesrecaVčeraj, okoli 19.30 se je na lokalni cesti v naselju Oševek pri Kamniku zgodila prometna nesreča, v kateri sta bila udeležena do sedaj neznani voznik osebnega vozila Renault clio sive barve in pešec. Po do sedaj zbranih obvestilih je do prometne nesreče prišlo, ker je voznik trčil v pešca, ki je ob drugem vozilu stal na vozišču. Pri tem se je pešec lažje telesno poškodoval. Neznani voznik osebnega vozila je ne da bi nudil pomoč poškodovancu, odpeljal naprej v smeri Kamnika.

Zaradi razjasnitve vseh dejstev in okoliščin naprošamo vse, ki bi karkoli vedeli o prometni nesreči, da pokličejo na tel. št. 113 ali Policijsko postajo Kamnik (01) 830 31 80. Prav tako pozivamo neznanega voznika, da pokliče na podani številki, ali se osebno zglasi na Tomšičevi ulici 4,
Kamnik.

Tomaž Tomaževic
predstavnik za odnose z javnostmi
Policijska uprava Ljubljana

QR Code


Izdelava in prenova spletnih strani


Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran