radio tomi predvajalnik

(Čas branja: 1 minuto)

Mariborski operativno komunikacijski center je med 5. uro včeraj in 5. uro danes, prejel 217 klicev, med 96 interventnih oz. takšnih, da je bilo potrebno posredovanje Policije.

V opisanem času smo obravnavali tudi:

  • 22 kaznivih dejanj,
  • 14 prometnih nesreč I. kategorije,
  • 3 prometne nesreče II. kategorije,
  • 9 prijav kršitev javnega reda in miru, 3 v zasebnem prostoru in 6 na javnem kraju.

Vlom v gostinski lokal
Obravnavamo vlom v gostinski lokal na Pobrežju v Mariboru. Neznani storilec je v noči na 19. april vstopil v objekt in odtujil gotovino. Skupna materialna škoda znaša 3.000 eur. Opravljen je bil ogled kraja, policisti še zbirajo obvestila v zvezi s kaznivim dejanjem velike tatvine.

Odtujene pnevmatike
V Slovenski Bistrici je neznanec v noči na 19. april prerezal panelno ograjo in ob poslovnem objektu odtujil več novih pnevmatik za tovorna vozila. Po nestrokovni oceni je s tem dejanjem lastnike oškodoval za približno 8.500 eur. Opravljen je bil ogled kraja, policisti še zbirajo obvestila o kaznivem dejanju velike tatvine.

Anita Kovačič Čelofiga
predstavnica za odnose z javnostmi
Policijska uprava maribor

QR Code


Izdelava in prenova spletnih strani


Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran