radio tomi predvajalnik

(Čas branja: 1 minuto)

policija splosniDanes, nekaj pred 10. uro se je na regionalni cesti od Trojan proti Orehovici v naselju Hrastnik pri Trojanah zgodila prometna nesreča, v kateri sta bila udeležena neznani voznik manjšega osebnega vozila in kolesarka. Po do sedaj zbranih obvestilih je voznik pri prehitevanju trčil v kolesarko, ki se je pri tem huje poškodovala in je njeno življenje ogroženo. Neznani voznik osebnega vozila je, ne da bi nudil pomoč poškodovanki, odpeljal naprej v smeri Zagorja ob Savi.

Zaradi razjasnitve vseh dejstev in okoliščin naprošamo vse, ki bi karkoli vedeli o prometni nesreči, da pokličejo na tel. št. 113 ali Postajo prometne policije Ljubljana na št. (01) 583 88 20, oziroma obvesti najbližjo policijsko postajo. Prav tako pozivamo neznanega voznika, da pokliče na podani številki, ali se osebno zglasi na Postaji prometne policije Ljubljana, Grič 56 v Ljubljani.

DOPOLNJENO: 22.04.2023 ob 20.59
Dopolnjujemo naše obvestilo z informacijo, da so policisti v popoldanskem času na območju Ljubljane, izsledili iskano vozilo in v dogodek vpleteno voznico, ter nadaljujejo z zbiranjem obvestil o vseh okoliščina prometne nesreče. O vseh ugotovitvah bo obveščeno pristojno državno tožilstvo.

Tomaž Tomaževic
predstavnik za odnose z javnostmi
Policijska uprava Ljubljana

QR Code


Izdelava in prenova spletnih strani


Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran