radio tomi predvajalnik

(Čas branja: 1 minuto)

policija nesrecaOb 17. uri smo bili obveščeni o prometni nesreči na avtocesti iz smeri Novega mesta proti Ljubljani, pri priključku Bič. Po prvih ugotovitvah in zbranih obvestilih policistov se je nesreča zgodila na odseku, kjer potekajo dela in sta začasno vzpostavljena le dva zožana prometna pasova. Motorist naj bi vozil po levem prometnem pasu, ko je nenadoma pred njega zapeljal voznik temnejšega osebnega avtomobila, po vsej verjetnosti znamke Audi ali Volvo ljubljanskih registrskih oznak. Motorist se je avtomobilu umikal, potem pa izgubil oblast nad motorjem, padel in se hudo poškodoval.

Pozivamo voznika osebnega avtomobila in vse, ki so nesrečo oziroma padec motorista opazili ali karkoli vedo o nesreči, da to sporočijo policistom na številko 113 ali na anonimni telefon policije 080-1200.

Alenka Drenik
predstavnica za odnose z javnostmi
Policijska uprava Novo mesto

QR Code


Izdelava in prenova spletnih strani


Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran