radio tomi predvajalnik

(Čas branja: 1 - 2 min.)

Gorenjski operativno komunikacijski center je na številko 113 v zadnjih 24 urah sprejel 88 klicev. Za posredovanje v interventnih dogodkih jih je bilo 39:

- osem s področja kriminalitete;

- 13 s področja prometne varnosti, od tega o dveh prometnih nesrečah s telesnimi poškodbami in o prometni nesreči z materialno škodo, policisti so zasegli en avtomobil;

- šest s področja javnega reda in miru, od tega tri o kršitvah na javnem kraju in eden o kršitvi v zasebnem prostoru;

- tri o dogodkih, od tega o požaru, o nesreči v gorah in o dveh povoženih divjadih.

policija splosniPrometni nesreči s telesnimi poškodbami:
Kranjskogorski policisti so včeraj okoli 13.30 obravnavali 32-letno rolarko, ki se je telesno poškodovala med rolanjem po kolesarski poti iz Gozd Martuljka proti Belci. Z reševalnim vozilom je bila prepeljana v zdravstveno ustanovo. Policisti za njo vodijo prekrškovni postopek.

Kranjski policisti so včeraj okoli 16.30 obravnavali 61-letno kolesarko, ki je zaradi vožnje preblizu desnega roba vozišča padla in se telesno poškodovala. Z reševalnim vozilom je bila prepeljana v zdravstveno ustanovo. Policisti za njo vodijo prekrškovni postopek.

Prometna nesreča z materialno škodo:
Gorenjski policisti so včeraj okoli 21.20 obravnavali 54-letnega voznika, ki je na avtocesti med izvozom Bled in izvozom Jesenice zahod trčil v delovno zaporo. Vozil je pod vplivom alkohola (0,74 mg/l). Policisti zanj vodijo prekrškovni postopek. Zaradi vožnje pod vplivom alkohola bo z obdolžilnim predlogom predlagan pristojnemu okrajnemu sodišču.

Hujši prometni prekršek:
Jeseniški policisti so včeraj okoli 22.30 obravnavali 26-letnega voznika, ki je vozil avtomobil brez vozniškega dovoljenja za to kategorijo. Avtomobil so mu zasegli. Z obdolžilnim predlogom bo predlagan pristojnemu okrajnemu sodišču.

Gore:
Škofjeloški policisti so bili včeraj okoli 15.30 obveščeni o 65-letnem pohodniku, ki je med hojo iz Lubnika proti naselju Gabrovo padel in se telesno poškodoval. Pomoč so mu nudili gorski reševalci in v nadaljevanju zdravstveno osebje. Z reševalnim vozilom je bil prepeljan v zdravstveno ustanovo. Policisti so dogodek ustrezno dokumentirali.

Požar:
Blejski policisti so včeraj nekaj pred 16. uro obravnavali požar na balkonu ene izmed stanovanjskih hiš. Ogenj so pogasili gasilci. Materialna škoda po nestrokovni oceni znaša 1.000 evrov. Policisti o požaru še zbirajo obvestila in vodijo postopek.

Roland Brajič
predstavnik za odnose z javnostmi
Policijska uprava Kranj

QR Code


Izdelava in prenova spletnih strani


Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran