radio tomi predvajalnik

(Čas branja: 1 - 2 min.)

policija splosniPolicisti Policijske uprave Novo mesto so posredovali v 54 nujnih primerih in na številko 113 prejeli 167 klicev. Obravnavali so prometno nesrečo z lažjimi telesnimi poškodbami in deset prometnih nesreč, v katerih je nastala premoženjska škoda. Posredovali so zaradi sedmih kršitev javnega reda in miru na javnih krajih in v zasebnih prostorih. S področja kriminalitete so obravnavali sume kaznivih dejanj poškodovanja tuje stvari in tatvin. Posredovali so zaradi iskanja pogrešane osebe, kurjenja v naravnem okolju in nedovoljenih prehodov državne meje.

Poškodovana voznica
Okoli 13.30 smo bili obveščeni o prometni nesreči v Župelevcu. Policisti PP Brežice so opravili ogled in ugotovili, da je 24-letna voznica osebnega avtomobila zaradi vožnje preblizu desnemu robu vozišča izgubila oblast nad vozilom, zapeljala na bankino in se prevrnila. Lažje poškodovano voznico so reševalci oskrbeli in odpeljali v bolnišnico.

Tatvina
V noči na 25. 4. je v naselju Muhaber v Novem mestu nekdo iz garaže stanovanjske hiše odtujil kovček z orodjem.

Nedovoljeni prehodi državne meje
Policisti so na območju PP Brežice (Obrežje, Rigonce, Dobova, Loče) izsledili in prijeli 15 državljanov Bangladeša, deset državljanov Kube, deset državljanov Maroka, devet državljanov Nepala, pet državljanov Alžirije, tri državljane Rusije, dva državljana Pakistana, državljana Afganistana, državljana Irana in državljana Turčije. Policijski postopki s tujci, ki so nedovoljeno prestopili državno mejo, še niso zaključeni.

Alenka Drenik
predstavnica za odnose z javnostmi
Policijska uprava Novo mesto

QR Code


Izdelava in prenova spletnih strani


Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran