radio tomi predvajalnik

(Čas branja: 1 - 2 min.)

policija splosniPolicisti Policijske uprave Koper so v zadnjih 24ih urah intervenirali v 52 nujnih primerih in na številko 113 prejeli skupno 157 klicev.

Obravnavali so 11 prometnih nesreč z materialno škodo in 2 z lažjimi poškodbami, zasegli so 3 vozila. S področja kriminalitete so obravnavali 5 tatvin in vlom. Zaradi kršitve javnega reda so intervenirali v 2 primerih.

Na območju PU Koper so policisti v zadnjih 24ih urah obravnavali 10 nezakonitih prehodov državne meje.

V Luciji so dopoldan zasegli tovorno vozilo 32-letnemu vozniku, ki ne poseduje veljavnega vozniškega dovoljenja. Sledi obdolžilni predlog.

Popoldan pa so v Luciji 18-letniku zasegli moped, ker se je na tehničnem pregledu potrdilo, da je predelan (presega dovoljeno konstrukcijsko hitrost). Sledi obdolžilni predlog.

V lokalu na Pristaniški v Kopru je včeraj popoldan moški žalil vse prisotne, lastniku lokala, ki ga je prosil, naj se odstrani, pa je tudi grozil. 43-letniku so policisti odredili pridržanje in mu izdali plačilni nalog.

Ob 14.34 smo bili obveščeni o prometni nesreči na cesti Lipica - Bazovica. 47-letni državljan Ukrajine je zaradi neprilagojene hitrosti zapeljal s ceste. Pri tem so se poškodovali voznik in obe sopotnici. Sledi mu plačilni nalog.

Popoldan so policisti v Kopru zasegli osebni avtomobil 35-letnemu vozniku, ki nima veljavnega vozniškega dovoljenja. Sledi obdolžilni predlog.

Anita Leskovec
predstavnica za odnose z javnostmi
Policijska uprava Koper

QR Code


Izdelava in prenova spletnih strani


Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran