radio tomi predvajalnik

(Čas branja: 1 minuto)

81-letni voznik je včeraj popoldne peljal iz smeri Ormoža proti Ptuju, ko je v bližini mostu čez reko Pesnico v okolici Gorišnice, z vozilom zapeljal na bankino, mimo zaščitne ograje mostu ter po nabrežini v reko. Tok reke ga je odnesel več deset metrov, ko je obstal na betonskem jezu, ter z vozilom nasedel v vodi. Na kraj so prispeli policisti PP Gorišnica in skupaj z občani nemudoma priskočili na pomoč ter v deroči reki hitro pomagali ponesrečencu varno iz vozila. Moškega bi z vozilom lahko namreč odneslo naprej v globlji del reke.

Policisti o nesreči še zbirajo obvestila. Moški je bil odpeljan v bolnišnico, vendar po doslej znanih informacijah k sreči ni poškodovan.

resevanje iz vode

(Foto: Robert Bombek)

Anita Kovačič Čelofiga
predstavnica za odnose z javnostmi
Policijska uprava Maribor

QR Code


Izdelava in prenova spletnih strani


Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran