radio tomi predvajalnik

(Čas branja: 2 - 3 min.)

Gorenjski operativno komunikacijski center je v zadnjih dveh dneh prejel naslednje prijave:

Kriminaliteta:

  • Neznani storilec je preko noči, v Zgornjih Dupljah, izvršil tatvino prenosnega semaforja znamke Quartz LED MBP 1400. V prenosnem semaforju se je nahaja akumulator 200AH znamke topla. S tem dejanjem je podjetje oškodoval za 2000 EUR.
  • Neznani storilec je vlomil v gostinski lokal v Podkorenu. Iz lokala je odtujil kovinsko blagajno z denarjem dnevnega izkupička, denarnice z menjalnim denarjem, pisemsko ovojnico z bankovci in hranilnik.
  • Škofjeloški policisti obravnavajo kaznivo dejanje goljufije, ko je oškodovana oseba znani osebi dala določen znesek, ker ji je obljubil, da ji bo uredil kredit. Od takrat se ji izogiba, s kreditom pa seveda ni nič.
  • Blejski policisti obravnavajo poškodbo kozolca v Bohinju.
  • Neznani storilec je vlomil v klet v stanovanjskem bloku na Jesenicah. Prilastil si je pnevmatike s platišči, 2 električna podaljška in otroško kolo.
  • Tatvina artiklov v trgovini v Kranju, kjer je neznani storilec ukradel izdelke v vrednosti za okoli 170 EUR.
  • Vlom v stanovanjsko hišo na Jesenicah.
  • Neznani storilec je v Kranju vlomil v avtomat za hrano in pijačo. Iz njega je vzel neugotovljeno količino hrane, pijače in denarja

Kršitve javnega reda in miru:

  • 6 na javnem kraju,
  • 1 v zasebnem prostoru.

policija splosniUgriz psa:
Policisti obravnavajo ugriz psa v Kranju, Oškodovani je sprehajal svojega psa, pri tem je do njega, nenadzorovano pritekel pes in ga ugriznil v predel vratu. Policisti zoper lastnika psa vodijo prekrškovni postopek.

Prometna varnost:
16 prometnih nesreč z materialno škodo, od tega 5 povoženih divjadi.

Dogodki:
Poškodba turista na lokaciji Korita Mostnice in sicer v bližini koče na Vojah. Med hojo v smeri korita Mostnice mu je spodsnilo in je padel. Prvo pomoč so mu na kraju nudili gorski reševalci GRS Bohinj. Ni bil huje poškodovan, Tuja krivda je izključena.

Padec ženske, ki je ob robu ceste v Kranju, hodila ob svojem kolesu, ob robu vozišča, pri čemer se je opotekla in padla po tleh ter se poškodovala. Na kraj so prišli uslužbenci NMP ZD Kranj, ki so poškodovani nudili zdravniško pomoč. Z reševalnim vozilom je bila nato odpeljana v zdravstveno ustanovo na dodatne preglede. Tuja krivda je izključena.

Jeseniški policisti so se odzvali na telefonski klic o obnemoglem občanu, ki se je nahajal na relaciji od Bleda proti Jesenicam. Policisti so osebo izsledili in obvestili NMP Jesenice, ki mu je nudila zdravniško pomoč..

V Kranju je kolesarka zaradi slabosti sama padla s kolesom. Ni bila telesno poškodovana. Z reševalnim vozilom je bila prepeljana v zdravstveno ustanovo na pregled.

Škofjeloški policisti obravnavajo poškodba pri delu občana, ki je doma z namizno žago sam žagal drva. Med žaganjem mu je vrglo odžagan del lesa v obraz. Prvo pomoč so mu na kraju nudili reševalci ANMP ZD Škofja Loka, nato pa je bil odpeljan v zdravstveno ustanovo.Tuja krivda izključena.

Iz pašnika na Brezjah so ušle krave. Večino jih je lastnik že sam pospremil nazaj, pri štirih bolj trmoglavih pa so mu pomoč nudili tudi ostali vaščani. Do posledic ni prišlo.

mag. Janez Šuštar
vodja službe
Policijska uprava Kranj

QR Code


Izdelava in prenova spletnih strani


Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran