radio tomi predvajalnik

(Čas branja: 1 minuto)

policija splosniPolicisti v Pomurju smo v preteklem dnevu obravnavali prometno nesrečo z materialno škodo, tri kazniva dejanja, sedem kršitev javnega reda in miru ter šest primerov povoženja divjadi.

Vozniku, ki ni izpolnjeval pogojev za vožnjo, je bil zasežen osebni avtomobil.

Zoper kolesarja, ki je vozil kolo pod vplivom alkohola in ni upošteval prepovedi nadaljevanja vožnje, je bilo odrejeno pridržanje.

S področja kriminalitete je bila obravnavana zatajitev. V Ljutomeru so policisti zaustavili tujega državljana, kateri je v vozilu prevažal tujca, ki sta pred tem v Slovenijo vstopila nezakonito.

Javni red in mir je bil kršen štirikrat v zasebnem prostoru in trikrat na javnem kraju. Zoper kršitelja, ki je ob intervenciji policistov s kršitvijo nadaljeval, je bilo odrejeno pridržanje.

Meritve hitrosti bodo danes pogostejše na območju policijske postaje Murska Sobota.

Policijska uprava
Murska Sobota

QR Code


Izdelava in prenova spletnih strani


Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran