radio tomi predvajalnik

(Čas branja: 1 - 2 min.)

policija splosniPraznik dela, 1. maj, je minil relativno mirno. Na Operativno komunikacijski center Policijske uprave Celje smo prejeli 158 klicev občanov. 46 klicev je bilo interventnih.

7 interventnih klicev je bilo s področja kriminalitete, 20 s področja prometne varnosti in 14 s področja javnega reda in miru.

Prometna varnost
Včeraj, okoli 17.05 ure, smo bili obveščeni o prometni nesreči v Dolenji vasi, v kateri se je huje poškodoval motorist. Do prometne nesreče je prišlo zaradi neprilagojene hitrosti 27-letnega motorista, ki je trčil v odbojno ograjo. Motorist se je v trčenju huje poškodoval. Zaradi povzročitve prometne nesreče smo mu izdali plačilni nalog.

V Žalcu smo vozniku, ki je vozil brez veljavnega vozniškega dovoljenja zasegli vozilo.

Javni red in mir
Zaradi kršitev javnega reda in miru smo ukrepali dvakrat na javnem kraj in trikrat v zasebnih prostorih.

Kriminaliteta
V Celju so policisti obravnavali tatvino. Sprejeli smo obvestilo občana, da je pred stanovanjskim blokom Pod Lipami v Celju našel svoje kolo, ki mu je bilo odtujeno pred tremi tedni. Sledi zbiranje obvestil in kazenska ovadba.

V Velenju so neznanci poškodovali 2m kovinske ograje in populili 30 tulipanov.

V Laškem so policisti obravnavali kaznivo dejanje Nasilja v družini. Nasilnežu bodo izrekli prepoved približevanja in ga kazensko ovadili.

Božidar Pezdevšek
vodja centra
Policijska uprava Celje

QR Code


Izdelava in prenova spletnih strani


Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran