radio tomi predvajalnik

(Čas branja: 1 minuto)

policija splosniV preteklem dnevu smo policisti v Pomurju obravnavali šest kaznivih dejanj, dve prometni nesreči s telesnimi poškodbami, dve prometni nesreči z materialno škodo, poškodbo vozila na parkirnem prostoru, kršitev javnega reda in miru ter tri povoženja divjadi.

Na področju kriminalitete smo obravnavali tri tatvine, dve kaznivi dejanjI grožnje, zasežen pa je bil 20 evrski bankovec, za katerega se sumi, da je ponarejen. Na bencinskem servisu MOL v Pincah so policisti zaustavili tujega državljana, kateri je v vozilu prevažal 5 tujcev, ki so pred tem v Slovenijo vstopili nezakonito.

Javni red in mir je bil kršen enkrat na javnem kraju. Kršitelj se je ob intervenciji policistov pomiril in s kršitvijo prenehal.

Meritve hitrosti bodo policisti danes pogosteje opravljali na območju PP Murska Sobota.

Policijska uprava
Murska Sobota

QR Code


Izdelava in prenova spletnih strani


Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran