radio tomi predvajalnik

(Čas branja: 1 minuto)

policija splosniPolicisti Policijske uprave Koper so v zadnjih 24ih urah intervenirali v 49 nujnih primerih in na številko 113 prejeli skupno 182 klicev.

Obravnavali so 18 prometnih nesreč z materialno škodo, s področja kriminalitete so obravnavali 4 tatvine in 1 vlom. Zaradi kršitve javnega reda so intervenirali v 2 primerih.

Na območju PU Koper so policisti v zadnjih 24ih urah obravnavali 11 nezakonitih prehodov državne meje.

Dopoldan so pri Postojni policisti odvzeli vozniško dovoljenje 55-letnemu vozniku osebnega avtomobila, ki je na cesti, kjer je dovoljena hitrost 70 km/h, peljal 139 km/h. Sledi obdolžilni predlog.

V Kopru je nekdo vlomil v poljsko barako. Ukradel je motokultivator in črpalko za vodo, s tem pa lastnika oškodoval za 550 evrov.

Dopoldan je v kampu v Seči kričala ženska in s tem motila goste. Policisti so izsledili državljanko Hrvaške in na kraj poklicali zdravstveno osebje. Kršiteljici so izdali tudi plačilni nalog.

V Piranu je nekdo ponoči vlomil v apartma. Medtem ko sta oškodovanca, državljana Nemčije, spala, jima je ukradel gotovino.

Anita Leskovec
predstavnica za odnose z javnostmi
Policijska uprava Koper

QR Code


Izdelava in prenova spletnih strani


Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran