radio tomi predvajalnik

(Čas branja: 1 - 2 min.)

policija splosniPolicisti Policijske uprave Koper so v zadnjih 24ih urah intervenirali v 54 nujnih primerih in na številko 113 prejeli skupno 114 klicev.

Obravnavali so 21 prometnih nesreč z materialno škodo in 2 z lažjimi poškodbami, s področja kriminalitete so obravnavali 2 vloma, zaradi kršitve javnega reda so intervenirali v 5 primerih.

Na območju PU Koper so policisti v zadnjih 24ih urah obravnavali 5 nezakonitih prehodov državne meje.

Dopoldan so policisti v Dekanih prijeli osumljenega kaznivega dejanja tatvine, 55-letnega moškega s Kočevskega. V vozilu je imel kable, ki izvirajo iz tatvine. Sledi mu kazenska ovadba.

Popoldan je na parkirišču pri Bonifiki v Kopru mladoletnik z mopedom trčil v vozilo prijavitelja. 17-letnik je z mopedom padel, moped je drsel in trčil v osebni avtomobil. Pri padcu se je voznik lažje poškodoval, sledi mu obdolžilni predlog, očetu pa plačilni nalog (po ZOZP 46 člen).

Ob 23.15 so policisti na avtocesti pri Golem vrhu, kjer je omejitev hitrosti 100 km/h, vozniku osebnega avtomobila izmerili hitrost 183 km/h. 20-letniku sledi obdolžilni predlog.

V Pradah je ob 1.20 39-letnemu vozniku osebnega avtomobila odrejen preizkus alkoholiziranosti pokazal rezultat 0.73 mg/l. Ker se s tem ni strinjal, je bil odrejen še strokovni pregled. Sledi obdolžilni predlog.

Danes so policisti ob 9.30 pri Črnotičah ustavili osebni avtomobil VW Passat, hrvaške registracije, ki ga je vozil 49-letni državljan Latvije. V vozilu je bilo še 5 državljanov Turčije, ki so v Slovenijo vstopili nezakonito. Postopki še potekajo.

Anita Leskovec
predstavnica za odnose z javnostmi
Policijska uprava Koper

QR Code


Izdelava in prenova spletnih strani


Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran