radio tomi predvajalnik

(Čas branja: 1 - 2 min.)

policija splosniNa Operativno komunikacijski center Policijske uprave Celje smo v zadnjih 24. urah prejeli 220 klicev občanov. 58 klicev je bilo interventnih, 2 nujna.

23 interventnih klicev je bilo s področja kriminalitete, 2 s področja mejnih zadev in tujcev, 20 s področja prometne varnosti in 20 s področja javnega reda in miru.

Prometna varnost
Včeraj smo obravnavali dvanajst prometnih nesreč z materialno škodo.

Javni red in mir
Zaradi kršitev javnega reda in miru smo ukrepali šestkrat.

Kriminaliteta
V Belem, na območju Policijske postaje Šmarje pri Jelšah, smo obravnavali nesrečo pri delu. Na 55-letnega delavca, ki je v globini približno dveh metrov, čistil vodovodno cev, se je vsul gramoz. Hudo poškodovanega moškega so z reševalnim vozilom odpeljali v celjsko bolnišnico in nato s helikopterjem v UKC Ljubljana. Preiskava o vzroku nesreče še poteka.

V Tovstem, na območju Policijske postaje Laško, smo obravnavali požar. Nekaj pred deveto uro dopoldne smo bili obveščeni, da je zagorelo v stanovanjski hiši. Do požara je najverjetneje prišlo med polnjenjem mobilnega telefona. V požaru je nastala manjša materialna škoda. Dve osebi sta iskali zdravniško pomoč.

Nekaj pred 20. uro smo bili obveščeni, da na avtocesti, pred predorom Pletovarje, gori osebno vozilo. Zagorelo je pri motorju. V požaru ni bil nihče poškodovan, saj je voznica na srečo uspela pravočasno izstopiti iz vozila.

Miren in varen četrtek želimo iz Policijske uprave Celje.

Milena Trbulin
predstavnica za odnose z javnostmi
Policijska uprava Celje

QR Code


Izdelava in prenova spletnih strani


Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran