radio tomi predvajalnik

(Čas branja: 1 minuto)

Mariborski operativno komunikacijski center je med 5. uro včeraj in 5. uro danes, prejel 209 klicev, med temi 92 interventnih oz. takšnih, da je bilo potrebno posredovanje Policije.

V opisanem času smo obravnavali tudi:

  • 19 kaznivih dejanj,
  • 8 prometnih nesreč I. kategorije,
  • 0 primerov povoženja divjadi in
  • 12 prijav kršitev javnega reda in miru, od tega 7 v zasebnem prostoru.

Vlom v poslovni objekt
Policisti Policijske postaje Slovenska Bistrica so opravili ogled kraja kaznivega dejanja vlomne tatvine, in sicer je neznani storilec, ponoči, vlomil skozi vrata poslovnega objekta ter v notranjosti pregledal objekt, iz katerega pa po zbranih podatkih ni odtujil ničesar. S tem je povzročil gmotno škodo, v višini cca. 2.000,00 evrov. Policisti še zbirajo obvestila.

Napadel policista
Kriminalisti Sektorja kriminalistične policije Policijske uprave Maribor obravnavajo kaznivo dejanje napada na uradno osebo. Osumljena oseba je včeraj, 10. maja 2023, v dopoldanskem času na Ptuju napadla uniformiranega policista, zaradi česar so bila zoper osumljeno osebo uporabljena prisilna sredstva. Prav tako je bilo zoper osebo odrejeno policijsko pridržanje. Kriminalisti nadaljujejo z zbiranjem obvestil, sam predkazenski postopek pa usmerja Okrožno državno tožilstvo na Ptuju.

Matej Harb
višji samostojni policijski inšpektor III
Policijska uprava Maribor

QR Code


Izdelava in prenova spletnih strani


Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran