radio tomi predvajalnik

(Čas branja: 1 minuto)

policija splosniV preteklem dnevu smo policisti v Pomurju obravnavali osem kaznivih dejanj, štiri prometne nesreče z materialno škodo, kršitev javnega reda in miru, pet povoženj divjadi in dva samomora.

Na področju kriminalitete so policisti v Murski Soboti obravnavali tri tatvine in grožnjo, na radgonskem območju sta bili obravnavani dve kaznivi dejanji grožnje, v Lendavi pa goljufija in nasilje v družini. Kršitelju je bil izrečen tudi ukrep prepovedi približevanja.

Na pomurski avtocesti je bil kontroliran tuj državljan, kateri je v vozilu prevažal dva tujca, ki nista izpolnjevala pogojev za vstop v Republiko Slovenijo. Oba tujca sta zaprosila za mednarodno zaščito.

Javni red in mir je bil kršen enkrat v zasebnem prostoru, kršitelj pa se je ob intervenciji policistov pomiril.

Meritve hitrosti z radarjem bodo danes pogostejše na območju PP Gornja Radgona.

Policijska uprava
Murska Sobota

QR Code


Izdelava in prenova spletnih strani


Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran