radio tomi predvajalnik

(Čas branja: 1 minuto)

policija splosniCeljski policisti smo v preteklih dneh opravili hišno preiskavo pri 22-letnemu Celjanu, osumljenemu najmanj šestindvajsetih tatvin in velikih tatvin. Pri hišni preiskavi smo našli in zasegli oblačila, ki jih je nosil pri izvrševanju kaznivih dejanj.

22-letnik je v zadnjih mesecih na območju Celja ukradel več električnih skirojev, iz trgovin in trgovskih centrov pa več dražjih parfumov, žganja, suhomesnatih izdelkov, cigaret in mnogo drugih stvari. Z dejanji je lastnikom povzročil za najmanj 7.000 € škode.

Denar od ukradenih stvari, ki jih prodaja po bistveno nižji ceni, kot so vredna, osumljeni porabi za nakup prepovedanih drog in psihoaktivnih stvari. Dejanja izvršuje neprestano, ne glede na to, če ga pri tatvinah posnamejo kamere, če je okoli njega v času tatvin več ljudi, pomembno mu je le, da od prodanih ukradenih stvari dobi denar za nakup droge.

22-letniku, ki smo ga sicer že konec lanskega leta kazensko ovadili zaradi suma storitve šestintridesetih kaznivih dejanj s področja premoženjske kriminalitete, je preiskovalna sodnica tokrat odredila pripor.

Milena Trbulin
predstavnica za odnose z javnostmi
Policijska uprava Celje

QR Code


Izdelava in prenova spletnih strani


Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran