radio tomi predvajalnik

(Čas branja: 1 - 2 min.)

policija splosniNa Operativno komunikacijski center Policijske uprave Celje smo v zadnjih 24. urah prejeli 255 klicev občanov. 86 klicev je bilo interventnih, 5 klicev je bilo nujnih.

32 interventnih klicev je bilo s področja kriminalitete, 7 s področja mejnih zadev in tujcev, 39 s področja prometne varnosti in 17 s področja javnega reda in miru.

Prometna varnost
Včeraj smo obravnavali 3 prometne nesreče z lažjimi telesnimi poškodbami in 16 prometnih nesreč z materialno škodo.

Okoli osmih zjutraj je voznik tovornega vozila s priklopnikom, na obvoznici v Rogaški Slatini, zaradi vožnje preblizu desnemu robu vozišča, zapeljal s ceste. V prometni nesreči se je lažje poškodoval.

Okoli 15. ure je voznik osebnega vozila v Žepini, zaradi vožnje z neprilagojeno hitrostjo trčil v drugo osebno vozilo. Povzročitelj se je v trčenju lažje poškodoval.

Nekaj po 21. uri smo prometno nesrečo z lažjimi poškodbami obravnavali še na relaciji Stranice – Vitanje, kjer je voznica osebnega vozila zaradi vožnje z neprilagojeno hitrostjo, zapeljala v levo, čez vozni pas in trčila v odbojno ograjo. V prometni nesreči se je lažje poškodovala.

Javni red in mir
Zaradi kršitev javnega reda in miru smo ukrepali štirikrat.

Kriminaliteta
Nekaj pred 18. uro smo bili obveščeni o požaru v Bukovlju, na območju Policijske postaje Slovenske Konjice, kjer je najverjetneje zaradi pregretja dimnika zagorelo v stanovanjski hiši. Ogenj je poškodoval mansardni del hiše in ostrešje.

Lepo, mirno in varno sredo želimo iz Policijske uprave Celje.

Milena Trbulin
predstavnica za odnose z javnostmi
Policijska uprava Celje

QR Code


Izdelava in prenova spletnih strani


Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran