radio tomi predvajalnik

(Čas branja: 1 - 2 min.)

policija splosniPomurski policisti smo v preteklem dnevu obravnavali pet prometnih nesreč, tri kazniva dejanja, dve kršitvi javnega reda in miru, štiri poškodbe vozil na parkirišču ter osem primerov povoženja divjadi.

V prometni nesreči, do katere je prišlo včeraj zjutraj v naselju Dokležovje, je bilo poškodovanih šest potnikov na avtobusu in sicer eden huje ter pet lažje. Voznik avtobusa ni prilagodil hitrosti vožnje tehničnim lastnostim ceste in z avtobusom zapeljal na fizično oviro za umirjanje prometa. Pri tem je potnike v zadnjem delu vozila vrglo v zrak tako, da so se poškodovali. Izven naselje Cven je popoldne prišlo do prometne nesreče, v kateri se je lažje poškodovala voznica osebnega avtomobila.

S področja kriminalitete je bila obravnavana goljufija, tatvina goriva in tatvina artiklov v trgovini. Policisti so obravnavali tudi požar na gospodinjskem aparatu.

Javni red in mir je bil kršen dvakrat v zasebnem prostoru, kršitelji so se ob intervencijah pomirili.

Med 18. in 28. majem poteka nacionalna akcija za večjo varnost kolesarjev. Ob tem pozivamo vse udeležence v cestnem prometu na pomembnost upoštevanja cestno prometnih predpisov. Dodajamo, da so policisti včeraj imeli v postopku kolesarja, kateri je vozil pod vplivom alkohola ter ni upošteval zakonitih ukazov, zato je bilo zoper njega odrejeno pridržanje.

Meritve hitrosti bodo danes pogostejše na območju policijske postaje Murska Sobota.

Policijska uprava
Murska Sobota

QR Code


Izdelava in prenova spletnih strani


Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran