radio tomi predvajalnik

(Čas branja: 1 - 2 min.)

policija splosniPolicisti Policijske uprave Koper so v zadnjih 24ih urah intervenirali v 57 nujnih primerih in na številko 113 prejeli skupno 146 klicev.

Obravnavali so 18 prometnih nesreč z materialno škodo, zasegli so 3 vozila. S področja kriminalitete so obravnavali 1 vlom in 3 tatvine, zaradi kršitve javnega reda so intervenirali v 2 primerih.

Na območju PU Koper so policisti v zadnjih 24ih urah obravnavali 2 nezakonita prehoda državne meje.

V Kopru so 15-letniku zasegli moped Piaggio Zipp, ker je bilo na tehničnem pregledu ugotovljeno, da presega dovoljeno konstrukcijsko hitrost (izmerjena preko 80 km/h). Sledi obdolžilni predlog.

V Ankaranu so 38-letniku zasegli motor Piaggio Vespa, ker je vozil brez ustreznega vozniškega dovoljenja. Sledi obdolžilni predlog.

V Kopru so 16-letniku zasegli moped Piaggio Zipp, ker je vozil brez vozniškega dovoljenja. Sledi obdolžilni predlog.

Ob 10.48 je bila sprožena višinska kontrola v predoru Dekani. Vozniku tovornega vozila, 26-letnemu državljanu BiH, so policisti izdali plačilni nalog, poleg tega je bil izločen iz prometa.

Ob 21.45 so v Luciji ustavili 56-letnega voznika osebnega avtomobila. Odredili so mu preizkus alkoholiziranosti, ki je pokazal 0,87 mg/l. Sledi obdolžilni predlog.

Danes zjutraj, ob 6.20, so v Izoli odredili preizkus alkoholiziranosti 47-letni voznici osebnega avtomobila. Pokazal je rezultat 0,76 mg/l. Sledi obdolžilni predlog.

Takoj zatem so v Izoli ustavili še 19-letnega voznika osebnega avtomobila, kateremu je odrejen preizkus alkoholiziranosti pokazal rezultat 0,28 mg/l (mladi voznik), odrejen hitri test na droge je bil pozitiven na amfetamine in kokain, strokovni pregled pa je odklonil. Sledi obdolžilni predlog.

Anita Leskovec
predstavnica za odnose z javnostmi
Policijska uprava Koper

QR Code


Izdelava in prenova spletnih strani


Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran