radio tomi predvajalnik

(Čas branja: 1 minuto)

policija splosniPomurski policisti smo v preteklem dnevu obravnavali pet prometnih nesreč z materialno škodo, šest kaznivih dejanj, pet kršitev javnega reda in miru, požar na osebnem avtomobilu ter šest povoženj divjadi.

S področja kriminalitete je bilo obravnavano kaznivo dejanje grožnje, izsiljevanje, zanemarjanje mladoletne osebe, goljufija, poškodovanje tuje stvari in tatvina reg. tablic z oznako MB 96-SHV.

Javni red in mir je bil kršen trikrat na javnem kraju in dvakrat v zasebnem prostoru, kršitelji pa so se ob intervencijah pomirili.

Med 18. in 28. majem poteka nacionalna akcija za večjo varnost kolesarjev. Vse udeležence v prometu pozivamo na pomen upoštevanja cestno prometnih predpisov, prav tako pa naj kolesarji poskrbijo za svojo varnost.

Meritve hitrosti z radarjem bodo danes pogostejše na območju PP Lendava.

Policijska uprava
Murska Sobota

QR Code


Izdelava in prenova spletnih strani


Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran