radio tomi predvajalnik

(Čas branja: 1 minuto)

policija splosniPreteklo nedeljo smo pomurski policisti obravnavali prometno nesrečo v kateri se je kolesarka lahko telesno poškodovala, šest kaznivih dejanj, sedem kršitev javnega reda in miru, štiri primere poškodovanja vozil na parkirnih prostorih in pet primerov povoženja divjadi.

Na področju kriminalitete smo obravnavali poškodovanje stekla, tatvino lesa iz gozda, tatvino goriva iz rezervoarja tovornega vozila, vlom v prostor z vrtnim orodjem ter dva primera nasilja v družini. V enem primeru je bil kršitelju izrečen tudi ukrep prepovedi približevanja.

Javni red in mir je bil kršen šestkrat v zasebnih prostorih in enkrat na javnem kraju. Kršitelji so se ob intervenciji policistov pomirili in s kršitvami prenehali.

Pogostejše meritve hitrosti z radarjem bodo policisti danes opravljali na območju PP Gornja Radgona.

Policijska uprava
Murska Sobota

QR Code


Izdelava in prenova spletnih strani


Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran