radio tomi predvajalnik

(Čas branja: 1 - 2 min.)

Gorenjski operativno komunikacijski center je na številko 113 v zadnjih 24 urah sprejel 145 klicev. Za posredovanje v interventnih dogodkih jih je bilo 47:

  • 10 s področja kriminalitete, od tega o poskusu vloma in o štirih tatvinah;
  • 14 s področja prometne varnosti, od tega o petih prometnih nesrečah z materialno škodo;
  • sedem s področja javnega reda in miru, od tega pet o kršitvah na javnem kraju;
  • osem o dogodkih, od tega o požaru, o gorski nesreči in o dveh povoženih divjadih.

policija splosniPoskus vloma:
Kranjski policisti so včeraj okoli 6.50 obravnavali poskus vloma v eno izmed trgovin na območju Kranja. Neznani storilec je želel nasilno vstopiti v notranjost skozi stranska vrata, kar mu ni uspelo. Policisti so opravili ogled, nadaljujejo z zbiranjem obvestil in bodo obvestili pristojno državno tožilstvo.

Tatvini:
Kranjski policisti so včeraj nekaj pred 16. uro obravnavali tatvino v eni izmed trgovin na območju Kranja. Neznani storilec si je protipravno prilastil več izdelkov v znesku čez 1.000 evrov. Policisti zbirajo obvestila in bodo obveščali pristojno državno tožilstvo.

Radovljiški policisti so včeraj okoli 19.30 obravnavali tatvino bakrenih žlebov iz stanovanjske hiše. Lastnika je neznani storilec oškodoval do 500 evrov. Policisti zbirajo obvestila in bodo obveščali pristojno državno tožilstvo.

Gore:
Kranjskogorski policisti so bili včeraj okoli 16.30 ure obveščeni o gorski nesreči. Po podatkih s katerimi razpolagamo, je 33-letnemu tujemu planincu med vzponom na Malo Mojstrovko, zdrsnilo in je padel v globino. Je hudo telesno poškodovan. Pomoč na kraju so mu nudili gorski reševalci in ekipa helikopterske nujne medicinske pomoči z Brnika. S helikopterjem Slovenske vojske je bil prepeljan v zdravstveno ustanovo. Policisti zbirajo obvestila in vodijo postopek.

Požar:
Radovljiški policisti so bili včeraj okoli 12.30 obveščeni o požaru v enem izmed podjetij. Po podatkih s katerimi razpolagamo, je do požara prišlo zaradi okvare na ventilacijskem sistemu. Na kraju so požar pogasili gasilci. Materialna škoda znaša več kot deset tisoč evrov. Policisti bodo dogodek ustrezno dokumentirali.

Divjad:
Divjad je bila povožena na območju Šenčurja.

Na cesti Bled-Bohinj je okoli 22.10 voznik avtomobila trčil v medveda. Medved je na kraju podlegel. Obveščeni so bili pristojni, ki so v nadaljevanju poskrbeli za odvoz. Na kraju so bili tudi gasilci. Na avtomobilu je nastala večja materialna škoda.

Roland Brajič
predstavnik za odnose z javnostmi
Policijska uprava Kranj

QR Code


Izdelava in prenova spletnih strani


Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran