radio tomi predvajalnik

(Čas branja: 1 - 2 min.)

Mariborski operativno komunikacijski center je med 5. uro včeraj in 5. uro danes, prejel 240 klicev, med temi 102 interventnih oz. takšnih, da je bilo potrebno posredovanje Policije.

V opisanem času smo obravnavali tudi:

  • 24 kaznivih dejanj,
  • 11 prometnih nesreč I. kategorije,
  • 3 prometno nesrečo II. kategorije,
  • 1 prometna nesreča III. kategorije,
  • 14 prijav kršitev javnega reda in miru, od tega 6 v zasebnem prostoru,
  • 1 požar.

policija splosniVlom v gradbiščna zabojnika
Policisti PP Maribor II obravnavajo vlom v dva pisarniška zabojnika na gradbišču v Radvanju v Mariboru. Neznani storilec je vlomil v zabojnika, odtujil več kosov orodja ter s tem lastnike, po nestrokovni oceni, oškodoval za približno 10.000 eur.

Odtujeno vozilo
V nakupovalnem središču na Studencih v Mariboru je bilo odtujen osebni avtomobil Fiat Grande Punto, letnik 2007, sive barve, brez nameščenih registrskih označb. Materialna škoda znaša po nestrokovni oceni 2.000 eur.

Kolesarka huje poškodovana
Policisti PPP Maribor so včeraj obravnavali prometno nesrečo III. kategorije, do katere je prišlo na Cesti proletarskih brigad v Mariboru, okrog 15. ure. V trčenju med 61-letnim voznikom tovornega vozila in 39-letne kolesarke, se je slednja huje poškodovala. Po doslej znanih informacijah ni v smrtni nevarnosti.

Anita Kovačič Čelofiga
predstavnica za odnose z javnostmi
Policijska uprava Maribor

QR Code


Izdelava in prenova spletnih strani


Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran