radio tomi predvajalnik

(Čas branja: 1 - 2 min.)

Gorenjski operativno komunikacijski center je na številko 113 v zadnjih 24 urah sprejel 133 klicev. Za posredovanje v interventnih dogodkih jih je bilo 39:

  • osem s področja kriminalitete, od tega o vlomu, o tatvini, o nasilju v družini, policisti so eni osebi izrekli prepoved približevanja;
  • 12 s področja prometne varnosti, od tega o treh prometnih nesrečah z materialno škodo, policisti so pridržali enega voznika in zasegli en avtomobil;
  • šest s področja javnega reda in miru, od tega štirje o kršitvah na javnem kraju;
  • osem o dogodkih, od tega o dveh požarih in povoženi divjadi.

policija splosniVlom:
Tržiški policisti so včeraj okoli 15.20 obravnavali vlom v stanovanjsko hišo skozi kletno okno. Neznani storilec si je iz notranjosti protipravno prilastil več tehničnih predmetov in hišnih aparatov. Policisti so opravili ogled, nadaljujejo z zbiranjem obvestil in bodo obvestili pristojno državno tožilstvo.

Nasilje v družini:
Kranjski policisti so včeraj okoli 19.50 obravnavali nasilje med partnerjema. 33-letnemu moškemu so zaradi nasilnih dejanj nad partnerico izrekli prepoved približevanja. Policisti o dejanjih moškega zbirajo obvestila v smeri kaznivega dejanja z elementi nasilja in bodo o vseh ugotovitvah obvestili pristojno državno tožilstvo.

Prometna nesreča z materialno škodo:
Kranjski prometniki so bili včeraj okoli 10.35 obveščeni o prometni nesreči na območju Kranja. 72-letna voznica je zaradi nepravilnega premila z avtomobilom trčila v parkiran avtomobil. Vozila je pod vplivom alkohola (0,37 mg/l). Policisti za njo vodijo prekrškovni postopek.

Hujši prometni prekršek:
Policisti so včeraj okoli 15.40 obravnavali 34-letnega voznika, ki je vozil osebni avtomobil brez veljavnega vozniškega dovoljenja za to kategorijo. Avtomobil so mu zasegli in ga pridržali. Z obdožilnim predlogom bo priveden pristojnemu okrajnemu sodišču.

Dva požara:
Škofjeloški policisti so bili včeraj okoli 14. ure obveščeni o požaru v enem izmed stanovanj v več stanovanjskem objektu. Po podatkih s katerimi razpolagamo, do požara ni prišlo. Iz stanovanja se je valil samo gosti dim. Lastnica stanovanja je na štedilniku kuhala in vse skupaj zasmodila. Na kraju so bili gasilci. Policisti bodo dogodek ustrezno zadokumentirali.

Jeseniški policisti so bili včeraj nekaj pred 22. uro obveščeni o požaru v enem izmed podjetij. Po podatkih s katerimi razpolagamo, so se vneli železni opilki v zabojniki, kjer jih shranjujejo. Gasilci so z vodo opilke ohladili. Do požara ni prišlo. Policisti bodo dogodek ustrezno
zadokumentirali.

Divjad:
Divjad je bila povožena na območju Gozd Martuljka.

Roland Brajič
predstavnik za odnose z javnostmi
Policijska uprava Kranj

QR Code


Izdelava in prenova spletnih strani


Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran